KONTAKTA OSS

 energilösningar FÖR FASTIGHETER & BRF

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Bergenergi till bostadsrättsföreningar och större fastigheter

Bergenergi är ett samlingsbegrepp för när man använder lagrad energi i berget till både värme och kyla. Uppvärmning och kyla står ofta för den största delen av en fastighets energikostnad så genom att hitta mer energieffektiva lösningar kan man göra en rejäl besparing. En modern bergenergianläggning kan täcka upp till 85% av fastighetens energibehov för värme och kyla. Bergenergi är helt och hållet förnybar och förutom att ha klimatnyttiga fördelar så höjer bergenergi värdet på fastigheten.

KONTAKTFORMULÄR

Lång livslängd på driftsäker lösning

Om anläggningen dimensionerats rätt är livslängden på borrhålen upp mot 50 år och värmepumparna beräknas hålla ca 20 år. De bergenergianläggningar vi installerar håller hög kvalitet och är mycket driftsäkra. När en bergenergianläggning komponeras ihop krävs bland annat kunskap i borrteknik, kollektorer och värmepumpar i rätt dimensioner samt datorstödd styrning och övervakning. Det är skickligheten i hur dessa komponenter kombineras och dimensioneras som påverkar effektiviteten i den färdiga anläggningen. Genom att ha datorbaserad övervakning kan man kontinuerligt mäta om anläggningen levererar enligt förväntning.

RING OSS!

BannerBla banner_bla_enwell_bge_fastigheter

Vi tar ansvar

När ett bergenergiprojekt inte ger det förväntade resultatet beror det ofta på att flera parter varit involverade och att ingen tagit ansvar för vare sig kvalitet eller effektivitet för hela projektet. Vi är en del av ENWELL, som är landets största grupp av bergenergibolag. Det innebär att vi kan hantera stora projekt utan att involvera underleverantörer eller mellanhänder. Genom att ha full kontroll på alla delar i projektet kan vi garantera att du får den kvalitet och effektivitet du kan förvänta dig av en bergenergianläggning.

"Med bergenergi sänker du fastighetens energikostnad med upp till 85 procent"

ENWELL BGE - VÄSTMANLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 0224-67 70 00

REFERENSER/KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

 

vastmanland Västmanland fastigheter
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.