logo
phone logo

Vi är specialister på hållbara energilösningar

KONTAKTA OSS

30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

BGE förstärker nuvarande varumärke med moderbolaget ENWELL

BGE har varit en del av ENWELL-gruppen sedan 2013. ENWELL är ett av Sveriges största företag inom hållbara energilösningar och är ett helägt dotterbolag till Vattenfall. Vi är en del av Vattenfalls strategi att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Namnbytet utgör en del i att tydliggöra vårt erbjudande som trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Vi finns kvar i samma lokaler och vår kunniga personal fortsätter att erbjuda samma höga servicegrad och kvalitet på våra tjänster som du är van vid!

KONTAKTA OSS

Bli vår nästa kollega!

Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan!

LÄS MER

Ett tryggare köp

En värmepump eller en vattenbrunn är en god investering. Det kan dock kännas som ett stort projekt för dig äger en villa eller fritidshus. Men du kan ta det lugnt. Vi tar totalt ansvar – ända från råd och planering till borrning, installation och service. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp.

LÄS MER

ENWELL'S Broschyrer

Den genomsnittlige svensken har ett koldioxidutsläpp på över fem och ett halvt ton per år. Låter det tungt? Ett återkommande tips är att låta skrivaren vila och istället läsa på datorn eller läsplattan. Kolla in våra broschyrer för repektive tjänst här och hur du kan göra ditt hem mer klimatsmart:

LÄS MER

"Vi är en trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter"

ENWELL BGE - VÄSTMANLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 021-41 21 70

Boka VÄRMEPUMP, service eller utbyte

En värmepump är en investering där du kan få en energisnål och miljövänlig värmekälla. För att du ska få ut det mesta av din värmepump behöver din värmepump genomgå regelbunden service. Livslängden för en värmepump ligger på omkring 20 år och borrhålet kan användas upp till 50 år.

 

Oberoende vilken typ av värmepump du äger – bergvärme, luftvärme, frånluftsvärme eller luftvattenvärme, behöver enheten professionell service ca vartannat år för att minska energiförbrukningen och ge dig mer pengar för din investering i slutändan.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

vastmanland västmanland startsida
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.Built on Exego Publisher