KONTAKTA OSS

hållbara energilösningar i västmanland

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

BGE förstärker nuvarande varumärke med moderbolaget ENWELL

BGE har varit en del av ENWELL-gruppen sedan 2013. ENWELL är ett av Sveriges största företag inom hållbara energilösningar och ett helägt dotterbolag till Vattenfall. Vi är också en del av Vattenfalls strategi att arbeta för fossilfrihet. Namnbytet utgör en del i att tydliggöra vårt erbjudande som trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Vi finns kvar i samma lokaler och vår kunniga personal fortsätter att erbjuda samma höga servicegrad och kvalitet på våra tjänster som du är van vid!

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_finansering_enwell

Vår kundfinansiering

Gör som 75% av våra kunder och välj vår trygga och tydliga finansieringslösning. För att fler ska kunna investera i effektivare uppvärmning utan att blanda in banken erbjuder vi månadsvis avbetalning i upp till 12 år.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_bidrag_enwell

Bidrag vid energieffektivisering

Sedan sommaren 2023 finns det ett bidrag att söka för småhusägare som byter från uppvärmning med el, gas eller äldre luftluftvärmepump till en mer energieffektiv lösning. Bidragets storlek styrs av materialkostnaden. En förutsättning för bidraget är att det gäller en permanentbostad.

LÄS MER OM BIDRAGET

enwell_elkontakt

Teckna unikt Elavtal hos Vattenfall

Olika elavtal att välja mellan, så att du kan hitta något som passar dig: timpris till fast elpris i upp till tre år.

Speciellt framtagna rabatter på upp till 36 månader, se räkneexemplen nedan för att se hur mycket du kan spara.

Läs mer

 

"Vi är en trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter"

ENWELL BGE - VÄSTMANLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 021-41 21 70

Bidra till en bättre framtid och få ett klimatsmart hem

En värmepump är en investering där du kan få en energisnål och miljövänlig värmekälla. För att du ska få ut det mesta av din värmepump behöver din värmepump genomgå regelbunden service. Livslängden för en värmepump ligger på omkring 20 år och borrhålet kan användas upp till 50 år.

Oberoende vilken typ av värmepump du äger – bergvärme, luftvärme, frånluftsvärme eller luftvattenvärme, behöver enheten professionell service ungefär vartannat år. Regelbunden service minskar energiförbrukningen och ger dig mer pengar för din investering i slutändan.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

vastmanland västmanland startsida
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Built on Exego Publisher