logo
phone logo
ToppBanner banner_varmepumpar_ny_ny/>

Vi är specialister på värmepumpar

KONTAKTA OSS

Värmepumpar och vattenbrunnar

Vi har tre lokala IVT Center: huvudkontoret i Sala, Uppsala och Västerås. På våra IVT Center i Sala och Västerås finns utställning av värmepumpar att besöka. Området där vi arbetar innefattar till största del Västmanland, Uppland, Stockholm, Västmanland och Gästrikland, men vi tar naturligtvis även emot förfrågningar från boende och verksamheter utanför det området. ENWELL BGE är idag ett stort företag som under många år stabilt har vuxit och utvecklats. Sedan 2013 är vi ännu större tack vare att vi blev en del av ENWELL-gruppen. Att ENWELL BGE har en stabil grund att stå på gör att vi kan se till att möta de höga krav som ställs av både kunder och vår leverantör, IVT. Som auktoriserad återförsäljare för IVT står vi för kvalitet och trygghet. Värmepumparna vi säljer, installerar och utför service på använder sig av geoenergi och solenergi – hållbar, förnybar energi för villa- och husägare som vill ta ansvar för miljön och leva klimatsmart.

KONTAKTFORMULÄR

Bergvärmepumpar

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.

Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.

 

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.

Sjövärmepumpar

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ.

 

"Vi på ENWELL säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar. Välj vilken som passar dina behov bäst!"

ENWELL BGE - VÄSTMANLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 021-41 21 70

De bästa priserna på marknaden, hur då?
Hur håller ENWELL BGE nere priserna, samtidigt som hög kvalitet på arbetet och produkterna alltid är första prioritet? Det kan förklaras genom vår långa erfarenhet gällande installation av värmepumpar. Våra medarbetare är väldigt kunniga och noggranna, samtidigt som de är effektiva när de jobbar. Det innebär att vi kan göra ett utmärkt jobb samtidigt som vi installerar snabbt och effektivt. Effektiviteten som uppstår av kunnighet och erfarenhet gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser.

Kundcase

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

vastmanland västmanland värmepumpar
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.